luni, 3 august 2009

Descatusarea fortelor raului


Tocmai am scris articolul despre cei doi amanti medicinisti, in varsta de 20 de ani,de la Timisoara, care au transat o capetenie roma in etate de 65 de ani, care a refuzat sa plateasca serviciile sexuale prestate de tanara pocaita din Ineu, la instigarea amantului, care-i era si proxenet. Ei, bine, numai ce am terminat de scris articolul pe blog, am auzit, la un buletin de stiri, la televizor, ca Politistul care raspunde de acel camin studentesc, pe linie de ordine publica, a comis in aceeasi zi in Timisoara, un accident de circulatie, in care doi oameni, sot si sotie, si-au pierdut viata.
Asta nu pare o simpla intamplare. Este vorba aici, de SINCRONICITATE sau PROTOCRONISM, adica ne aflam in domeniul COINCIDENTEI ACAUZALE SEMNIFICATIVE.
Mai exact, s-a intamplat o dezlantuire de evenimente sangeroase, care sunt legate intre ele de un fir nevazut. Iata o camera de camin studentesc, in care un medicinist de 20 de ani a adus un rom de 65 de ani, pe care prietena sa l-a servit sexual normal si oral. Omul refuza sa achite tariful. Intr-o dezlantuire de furie, tinarul il injunghie de peste 50 de ori. Apoi, cei doi, transaza cadavrul si il cara la masina clientului, parcata langa camin. Lasa o dara de sange, de la usa camerei, pana la masina.Nu reusec sa porneasca masina, si sunt prinsi. Duhul rau eliberat in lume, il gaseste la volan pe politistul ce raspunde de ordinea in camin, ii abate atentia, si se produce accidentul.Mor alti doi oameni, si se mai nenoroceste si familia politistului. Cumplita recolta. S-a retras in tenebrele din adancuri, duhul intunericului, sau mai bantuie? Sau inlantuirea de orori, e totusi o simpla coincidenta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

vizitatori

bulinute rosii

cactusi faini